Alternatieve behandelingen

Manueel therapie

Rene van de Coevering

Fysio in Motion werkt nauw samen met manueel therapeut Rene van de Coevering. Hij is werkzaam in de praktijk van Fysio in Motion en in de praktijk van Art Fysio in Parkwijk.

 

Sinds de jaren 60 bestaat een loting voor de studie geneeskunde. Tijdens het wachten op een plek heeft René fysiotherapie gestudeerd. Na de 4e keer kon hij beginnen met geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarna heeft hij op enkele werkadressen een vaste baan gehad. In 1999 is hij als zelfstandige verder gegaan.

Naast zijn werk heeft hij zich verdiept in de orthopedische geneeskunde. Tot ongeveer eind 1980 verwees de huisarts bijvoorbeeld “tenniselleboog, gaarne 6x oefentherapie”. Dit was de eerste opleiding waarin een fysiotherapeut leerde zelf een diagnose te stellen. En behandelplan te maken.

In 2007 is hij gestart met echografie. Oppervlakkige letsels zijn hiermee goed te zien. Vaak met meer details dan beelden van een gemiddeld MRI apparaat.

Door het maken van een echo kunnen we meer duidelijkheid krijgen over de schade aan de verschillende structuren binnenin het lichaam.

Wilt u contact opnemen met Rene? Dat kan!

Contact informatie

E-mail: [email protected]
Telefoon: 036-8450130
Werkdagen in de Odinstraat 7:

Donderdag: 07:00 – 23:00

Werkdagen in de Iepenstraat 28 (Praktijk van Art Fysio)

Zaterdag : 07:00 – 23:00