Het team

Paul de Bakker

Paul de Bakker

Mijn naam is Paul de Bakker en ben al mijn hele leven woonachtig in Almere. Ik ben geboren op 3 april 1986 in Naarden.

Na de middelbare school ben ik eerst MBO Sport en Bewegen gaan doen in Hilversum, deze studie heb ik afgerond in 2006.

Tijdens deze studie kwam ik er achter dat mijn passie ligt bij het menselijk lichaam en het oplossen van de daarbij behorende klachten die het met zich mee kan brengen.

Ik ben daarna ook in 2006 begonnen aan de opleiding tot Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze studie heb ik afgerond in 2010.

Werkervaring

Sinds 2011 ben ik in dienst gegaan als fysiotherapeut bij Art Fysio in Almere. Hier heb ik de kans gekregen om mij verder te kunnen ontwikkelen tot de therapeut die ik nu ben.

Tijdens de 7,5 jaar dat ik hier werkzaam ben geweest heb ik vele cursussen mogen volgen. Daarbij heb ik ook mijn specialisatie tot Handtherapeut kunnen doen. Door mijn specialisatie werk ik nu veel samen met verschillende hand-pols specialisten en behoor ik tot het Hand-Pols Netwerk Almere.

Fysio in Motion

Ik heb van Art Fysio de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen als therapeut, mens en nu ook als ondernemer. In mei 2018 ben ik gestart met mij eigen praktijk Fysio in Motion in de oude vestiging van Art Fysio op de Odinstraat 7 in Almere Poort.

Ik hoop de komende jaren u met veel plezier en succes van dienst te kunnen zijn in het verbeteren van uw leef kwaliteit.

Privé

Ik ben sinds 2011 getrouwd en heb 3 prachtige dochters. Mijn vrije tijd breng ik het liefst zoveel mogelijk met mijn gezin door.

Tevens heb ik ook een sportieve achtergrond om mijzelf gezond en fit te houden. Zo heb ik jaren gevoetbald en getennist. Op dit moment beoefen ik nog zaalvoetbal en doe ik sinds een paar jaar aan triathlons.