Behandelingen

Shockwave therapie

Bij shockwave therapie wordt er een schokgolf gegenereerd die door middel van een behandelkop nauwkeurig gericht worden zodat ze op de gewenste locatie in het lichaam een mechanisch effect hebben. De methode wordt toegepast voor het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Shockwaves versnellen het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren, ze stimuleren de stofwisseling en verbeteren de bloedcirculatie. Radiale shockwaves zijn uitermate geschikt voor triggerpoints, peesontstekingen en hielspoor.

Fysio in Motion is een fysiotherapiepraktijk die gespecialiseerd is in shockwavetherapie. Onze gekwalificeerde fysiotherapeuten maken gebruik van de nieuwste technologie om deze behandelmethode veilig en effectief toe te passen. We hebben met succes talloze patiënten geholpen bij het verminderen van hun pijnklachten en het verbeteren van hun bewegingsbereik.

Als u last heeft van chronische pijn of een blessure, neem dan contact op met Fysio in Motion om te zien of shockwavetherapie geschikt is voor u. We zijn toegewijd aan het helpen van onze patiënten bij het bereiken van een gezonder en actiever leven.

Shockwave wordt in de praktijk o.a. toegepast bij de volgende klachten:

Hielspoor / fasciosis plantaris
Achillespees klachten
Spierklachten
Peesklachten
Patellapees klachten
Verkalking in heup, elleboog, schouder
Behandelen van littekenweefsels