Behandelingen

Dry needling

Binnen onze praktijk wordt dry needling toegepast op extremiteiten zoals armen, benen en schouders.

Bij Dry needling gaan we met een kleine dunne naald op zoek naar de MTrP’s binnen een spier. Een MTrP is een Myofasciale Triggerpoint binnen een fascie. Op deze plek is er een verstoring van het weefsel waardoor er een pijnlijke plek ontstaat.

Dry Needling is een effectieve behandeling die kan worden gebruikt om spierpijn, stijfheid en andere musculoskeletale problemen te behandelen. Bij Fysio In Motion hebben we ervaren therapeuten die gespecialiseerd zijn in Dry Needling en die in staat zijn om deze techniek veilig en effectief toe te passen.

Een van de voordelen van Dry Needling is dat het de spierspanning en pijn kan verminderen, waardoor patiënten zich beter voelen en beter in staat zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Bovendien kan het helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie in de spieren, wat kan leiden tot een betere genezing en herstel van blessures. Dry Needling kan ook worden gebruikt in combinatie met andere fysiotherapeutische technieken, zoals manuele therapie en oefentherapie, om de algehele gezondheid en het herstel van patiënten te bevorderen.

Als u op zoek bent naar een effectieve en veilige behandeling voor uw musculoskeletale problemen, overweeg dan om Dry Needling te proberen bij Fysio In Motion. Onze gespecialiseerde therapeuten staan klaar om u te helpen uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Dry needling bij Fysio in Motion

Helpt bij het verminderen van spierspanning en pijn
Zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie in de spieren
Kan ook worden gebruikt in combinatie met andere fysiotherapeutische technieken